Vill ha en flirt när jag är sugen

Vill ha en flirt när jag är sugen

Som rubriken lyder söker jag efter en härlig flirt! Söker någon att umgås med när behoven tränger på. Allt från att ta ett härligt kvällsdopp någonstans, kanske lite vilda kvällar på stan ibland. Eller varför inte bara stanna inne en hel dag i sängen med bara fullt fokus på varandra. Såklart är alltid massor av sex inkluderat i allt vi gör!

Du är en man mellan 25 och 35 år, vältränad, med skandinaviskt utseende, ha tillgång till en bil så vi kan åka iväg och ta våra nattdopp. Du bör sen även gilla tjejer av modell lite större. En stor fördel om du även gillar att kyssas och ett plus i kanten om du även skulle ha ett intresse av trekanter med en extra man. Känner du dig träffad av min annons så tveka inte på att höra av dig med ett svar till mig. Kram och kyss!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *