Man för casual sex

Man för casual sex

Jag är en söt, snygg och rolig ”ung” kvinna som söker en man för icke-förpliktande sex. Jag är singel och så skulle du vara. Du är ungefär 28-40 år, du kanske bör vara normalbyggd, men snarare lite för tjock än för smal, eftersom jag har gott om kropp och former själv. Utseende är inte allt, men jag är lite kräsen, men om du är en arbetare eller en datoringenjör spelar ingen roll, men du bör vara en godmodig, humoristisk, väl fungerande människa, så kan vi förmodligen ha en rolig och trevlig tid tillsammans.

Lite om mig: Jag är inte så lång, ”Lite” tjock, fina läppar, långt stort kopparfärgat hår, fint ansikte, glans i ögonen. Letar inte efter en pojkvän just nu, men om den rätta dyker upp, vet man aldrig vad som kan hända, det kan ju bli en överraskning. Till slut lägger jag bara till att jag är mycket passionerad och älskar att ha kul, så om det här var något för dig så skicka ett meddelande till mig!

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

One comment

  1. Hejsan. Är själv 26år och är en sådan person som skulle vilja se och prata med dig om du vill ha lust med roligt. Har själv inte lyckats med någon annan kvinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *