Vill du bli dominerad i sängen?

Vill du bli dominerad i sängen?

Men Tjinge-ling!!! Vilket massa kul jag hittade här. Är inte särskilt aktiv på datingsajter, men någon gång måste ju vara den första. Jag förstår verkligen inte hur dessa KK-webbplatser fungerar, men jag tror att jag har en idé om det!

Jag vill hitta en trevlig kille för nakna lekar i GBG (Göteborg!!!). För jag inte kan resa tiotals mil för att hitta en kåt jävla kompis, vem klarar det? Är väldigt mycket angelägen om att försöka hitta en kille som har ett öppet sinne.

Vet du inte vad det betyder? Försök med Google i det fallet!!! Det var kanske ganska dumt… Jag är dominant och vill hitta en kille som vill testa det. Hade jag inte hittat hit så hade jag antagligen aldrig haft möjlighet att prova det annars…

Skriv nu snusk kamrater!

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *