Vilken är din favoritställning i sängen?

Tja, jag vet inte riktigt vad din favorit är när det gäller sexställningar men min är alltid doggy? Jag tycker att det är så enkelt, bekvämt och ger en bra ”bra dunk” i fittan. Men naturligtvis ska du inte vara rädd för att prova nya saker i livet, om du har en viss ställning som du vill prova med mig så går jag definitivt med på det!!!

Har tidigare träffat tre män från den här webbplatsen och varit lika nöjda med varje! Den enda gången jag har blivit besviken var när jag hade bestämt en träff med en man och han inte dök upp, det kändes rätt otrevligt eftersom jag hade rest en bra bit, bokat hotellrum osv!!!

Men vi kan prova vad som helst… något som jag är angelägen om att försöka testa, det är lite sexuell dominans. Så om du är undergiven man så kanske? Jag är en väldigt kinky tjej som ofta har sex och är snuskig i sinnet och söker en likasinnad man.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.