Älskar du massageflickor? Skriv till mig!

Älskar du massageflickor? Skriv till mig!

Jag kommer att försöka hitta en seriös kille eller tjej som vill bli knullad av mig med min strap-on på. Jag har försökt tidigare, men de flesta svarande har tyvärr inte varit seriösa, mycket prat och lite verkstad. Så jag kommer att försöka igen.

Jag vill helst träffa en kille, glad liten underdånig kille som vill bli knullad av en kvinna med en strap-on. Det spelar ingen roll om det är din första gång, jag tar det mycket försiktigt, njutningen kommer först. Jag gillar också att dominera och känna att jag är chefen och att du följer mig. Känner du att det här är något du gillar eller vill försöka så ska du höra av dig.

Om du bara är nyfiken eller letar efter en vän att skriva till i nätverket, så bry dig inte om att skriva till mig, okej! Kan också tänka mig att träffa en tjej, har testat tjejsex ett par gånger och gillar det, men jag har inte haft strap-on då, men skulle ha varit trevlig att testa att sätta på en tjej;-). Är du redo för några otroligt sexiga träffar, kan du bekräfta dig i kamera innan vi ses? Jag väntar! Webbkameran är på!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.