Letar du efter en tjej? Skriv till mig

Letar du efter en tjej? Skriv till mig

Här har du mig! Här har du en tjej som är trött på det hårda utelivet. Visst, jag har haft kul, fester och massor av party och allt liknande. Men nu är jag så trött på det. Har försökt hitta en trevlig kille att lära känna och umgås med, som sen kan utvecklas till något mer.

Men det verkar omöjligt, de flesta letar bara efter sex, knullar mig och sedan inget mer. Jag vet inte varför det är så, kanske för att jag ser ganska så bra ut så att ingen tar mig på allvar? Jag vet inte?

Hur som helst, jag är så trött på det livet, nu vill jag tänka på mig själv, bli kär och ha mycket passion och passionerad sex och smutsigt roligt sex, en bästa vän att prata med om allt om. Någon att hitta på roliga saker med, någon som lyssnar på mig när jag är glad, ledsen, arg. Någon att vara förtrolig med och vara nära. Jag saknar det så mycket och nu är jag mer än redo att slå mig till ro.

Nu är det inte så att jag är desperat på något sätt, men tycker att det känns rätt för mig att skriva en annons här. Men att hitta rätt kille är svårt, men man måste ju börja någonstans, så jag börjar här. Du kanske tycker att det är lite konstigt att jag skriver min personliga annons på en erotisk sajt?

Men det är inte så konstigt, jag gillar sex och för att ett förhållande mellan oss ska fungera så måste också killen som jag träffar göra det? Vi kan väl träffas över en kopp kaffe eller en lunch och prata lite och se om vi vill ses igen. Det blir kanske kul även om det inte klickar mellan oss. Jag väntar på ditt svar nu!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.