Vill du festa och ha sex någon helg?

Vill du festa och ha sex någon helg?

Sex hemma hos dig! Gentleman på 40+ med stor kuk, en man som bör vara trevlig, respektfull och lyhörd! Diskretion är mycket viktigt. Jag vill bli hämtad och lämnad tillbaks hemma hos mig. (Ett krav) Jag gillar bara helt vanlig sex (inte analsex) allt sker med kondom.

Jag, söker en sexdejt med en snäll och trevlig gentleman, du ska vara frisk, ren och mån om att vara mig till lags på alla sätt. Jag vill ha kul med dig och tänker mig typ att vi går på en pub innan, för att avsluta i sängen Har du andra förslag så låt mig höra! Är inte intresserad av dominanta män och inget foto, inget svar.

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *