Eskort annons från en 20 årig tjej

eskort annons från en 20 årig tjej

Dra av mig mina byxor, slit av mig mina stringtrosor, och kör in kuken i mig tills jag skriker av njutning… Så vill jag att mannen som jag träffar ska ta mig. Var i en annan stad för en vecka sedan och bodde på hotell, på kvällarna så raggade jag killar på nattklubbar, och den sista killen jag knullade med fick mitt sexintresse på topp igen. Har aldrig blivit påsatt så hårt och skönt, det var så otroligt att jag måste få uppleva det igen.

Han var cirka 10 år äldre än mig, jag är 20 år och han var omkring 30 skulle jag säga. Väldigt erfaren och manlig av sig. Därför söker jag nu bara killar som är över 20 år, jag har märkt att killarna i min ålder inte kan ta oss tjejer som vi vill bli knullade. Vi vill ha kuk hårt i röven och musen inte mjukt, det är mycket porrigare när sexet är hårt och intensivt.

Vill bara ha svar på min eskort annons av män som är kåta som djur och har en förmåga att underhålla en fitta flera timmar i rad, helst en hel dag.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

  1. Hej, jag tar gärna tid och träffar dig?,
    Jag är en snäll svensk kille på 31år ifrån kristianstad, hör gärna av dig om du är intresserad, puss

    Mvh andy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *