Söker ung kvinna och man för sex

Söker ung kvinna och man för sex

Jag letar efter en ung kvinna för sex, någon mellan 18-30 år. Helst med erfarenhet, eftersom jag inte har så mycket erfarenhet av tjejsex. Söker även en man mellan 28-40 år. Behöver inte vara så tränad, utan bör helst ha lite fett på kroppen. Han/du måste kunna ta kontrollen, kunna ta tag i allt. Tänker på att förföras och domineras. Själv är jag en tjej i början av de 20 som har några extra kilon men ser helt okej ut.

Just nu är jag bara ute efter utsökt sex, och kanske lite annat kul. Jag avvisar dock inte möjligheten om det kanske utvecklas till mer än så, men det är inte det jag för närvarande söker. Jag uppskattar verkligen humor (men inte under sex) och älskar att lära mig något nytt, både i sängen och i vardagen.

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *