Har du det där lilla extra jag söker?

Jag söker efter en man att träffa för sex

Jag söker efter en ny man att träffa för sex, inget annat. Jag vill att träffarna ska vara regelbundna men utan någon press eller krav. För att jag ska vara på ditt meddelande gäller det att du uppfyller samtliga krav jag ställer här.

  1. Du ska vara gift eller sambo
  2. Du får inte vara äldre än 50 år
  3. Max några kg för mycket men inte överviktig
  4. Välutrustad med minst 18cm+, samt grov
  5. Du lämnar ditt telefonnummer i första meddelandet
  6. Ren och fräsch
  7. Frisk till 100%, jag gillar inte kondom
  8. Enormt kinky

Så, detta är mina enkla krav. Visst kan du skriva utan att uppfylla kraven men då blir kommer ditt meddelande bli obesvarat och hamna i papperskorgen. Söker endast efter seriösa män som vill träffas, så inga internetrunkare eller liknande TACK.

Puss på valfritt ställe 😉

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *