Jag vill njuta av dig en hel helg

Jag vill njuta av dig en hel helg

Vill träffa en trevlig kille som vill njuta av en hel helg med mig, bara vara hemma och inte göra någonting annat än mysa och ha sex. Bara njuta och ha det bra, utan skyldigheter och krav. Jag är singel och kommer att fortsätta att vara det, men det hade varit väldigt mysigt och bara njuta av en kille en hel helg. Ligga i sängen och mysa och ha en massa bra sex! Det är lika mysigt att kela under täcken under sommaren som när det är kallt och rått ute. Någon annan som vill mysa?

Killar, minimum 20 och max 30 år kan svara, resten av er, ledsen, men jag är inte intresserad! För att jag ska kela med någon så måste kemi finnas mellan oss, vi träffas en gång innan den heliga helgen för att kontrollera kemin. Nu är det inte bara sex jag letar efter, men om allt är rätt så kommer det att vara säker sex. Men om vi inte är sexuellt lockade av varandra så kanske det fungerar att bara mysa, vad säger du? Vill du ses och njuta av mig en hel helg? * Hoppas *

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *