Får jag chansen på dig?

Får jag chansen på dig?

Jag är en tjej som blir glad av komplimanger, ärlighet och att bli överraskad. Jag myser och spinner som en katt om jag får somna på ditt bröst, sen vakna av dina kyssar i nacken. Blir ledsen om du inte alltid är ärlig, om du lovar något du sen glömmer bort. Min dröm är att vara värdefull och speciell för någon, att känna mig saknad och åtrådd. Att känna tryggheten att min man finns där även under mina dåliga dagar.

Jag är en tjej som behöver mycket egentid, så nej, vi ska inte gifta oss och flytta ihop, utan bara umgås när vi båda vill, behöver det och längtar efter varandra? Jag vill känna pirret i magen och få ett fånigt leende på läpparna.

Min drömprins bör vara lite längre än mig (170 cm), lite äldre än mig (32 år), lite av en krambjörn som jag kan krypa in i famnen på. Sen är du precis som jag välutbildad, bor bra i eget boende och allmänt okomplicerad. Jag gillar att få vara den som tas om hand, som du med varsam hand leder, tryggt och bestämt.

Jag vet att det här är en sexsida med sexannonser men jag tror det finns män här som faktiskt söker mer än bara sex, Så meddelanden med tillrättavisningar om att jag borde vara någon annanstans undanbedes. Men du man som känner dig träffad, skriv vetja!

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *