Jag vill ha sex med en erfaren man

Tja, jag är en tjej som är lite över 20 år och jag vill ha sex med en erfaren man som helst är över 30 men helst inte mer än 50 år. Jag har haft sex, men inte så mycket, och även om jag gillade det så har det inte varit så bra. Har läst och hört att sex kommer att bli sååå underbart trevligt och jag vill uppleva det också!!

De killar jag hade sex med (någon) har varit redo så snabbt och jag har inte fått tillräcklig tid. Smeka mig själv då och då, visst är det riktigt trevligt, men jag känner att min trånga fitta behöver en kuk som knullar mig under lång, lång tid.

Jag vill träffas, någonstans där jag känner mig säker, men första gången vi träffas kommer att vara i stan bland andra människor. Vi tjejer bör vara försiktiga, har jag lärt mig, det finns så många galna människor överallt.

Det spelar ingen roll om du har en fru, hon får aldrig veta om oss. Du måste ha tålamod och vara beredd på att jag inte är så bra på att knulla och grejer, och att du måste lära mig. Kyzzzz

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *