Behöver kuk i min tajta rumpa

behöver kuk i min tajta rumpa

snälla!!! är så otroligt villig just nu att jag nästan sliter av mig alla kläder snart, behöver kuk i min tajta rumpa. Är en sprallig glad tjej på 21 jordsnurr som tycker om att suga kuk, knulla hårt, och i vissa fall också ha analsex. har bara skyddat sex eftersom jag inte är en stor beundrare av att få sperma i fittan det är mycket smidigare om killen jag har sex med använder kondom :p

söker en man som är äldre än mig, tänder otroligt mycket på att bli påsatt av äldre killar som har stora kukar… brukar bli väldigt blöt i trosorna när jag fantiserar om att bli knullad av en kille med stort paket… GRRRR (A)

Bli medlem och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Hej goding. Jag är 46 år och gillar det du skriver. Har en lite över medelstor kuk och vet hur jag ska använda den🙂. Jag älskar facials också hoppas du gör det med.😘

  2. hej Jag är 31 & jag hjälper dig mer än gärna med att tillfredsställa alla dina behov snygging! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *