Vill knulla i bil

Vill knulla i bil

Söker en man med körkort som vill hämta upp mig utanför min lägenhet för att sedan åka till en offentlig parkering någonstans vart vi har sex i din bil. jag tänder otroligt mycket på offentligt sex vart folk kan se en, och det mysigaste stället man kan ha samlag är väl i en bil nästan? gud vad jag vill göra detta nu!!!!! förstår om du kanske tycker det är konstigt, men jag vill det så mycket och skulle bli jätteglad om någon kille kunde ställa upp för mig 🙂

jag finns i malmö men träffar gärna män från andra städer, bara du kan ta dig till mig på något… kanske vi kan hyra en bil? 😉 haha… kontakta mig bara om du är seriös och inte vill göra narr av mig för att jag vill porra mig offentligt?! ;(

är en blond tjej i 30 års åldern med skön fitta och stora tuttar du får klämma på medan du sätter på mig…

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.