Vill inte längre vara utan sex

Vill inte längre vara utan sex

Vad gör en smal och sexig tjej här, kan man fråga? Då kan jag säga er att vi är så många tjejer som inte har träffat den rätta killen. Jag har flera vänner som befinner sig i samma situation, men inte alla vågar ta detta steg som jag gör nu. Men jag måste. För det fungerar inte längre för mig att ha det som jag har. Jag känner inte igen mig själv som person längre, det är nästan två år sedan jag hade sex, min dåvarande pojkvän sa en morgon att han skulle flytta. Jag blev helt chockad eftersom vi hade haft underbar sex kvällen innan.

Det var hans lilla ”avskedsgåva” till mig som han sa. Jag var helt förkrossad. Han flyttade in med en annan tjej, samma dag. Jag ringde till och med henne och sa till henne att han knullade mig kvällen innan, men hon trodde inte på det. Efter det kände jag mig så förödmjukad. Jag tyckte att jag var ful och inte bra nog för någon. Om en man visade mig uppmärksamhet tog jag det inte på allvar. Och här är jag nu! Jag har arbetat mycket med min självbild under de här två åren.

Har även faktiskt gått till en rådgivare och pratat om det här. Hon tror att jag måste släppa mina spärrar och våga låta en man komma nära mig igen. Och jag tänker göra det, men på mitt eget sätt. För mig är det för tidigt att tro på en seriös relation. Men jag vill inte längre vara utan sex och allt bra som jag kan uppleva intimt med en man. Du kan se på bilderna i min profil att jag har en vacker kropp och du ser att jag är kåt. Jag vill ha sexdating med dig som har kommit så långt i livet att du har ett bra jobb och egen bostad men ännu inte har någon familj. Mitt krav är att du är singel! Intresserad?

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *