Vill ha en snäll, go älskare att träffa ibland

Vill ha en snäll, go älskare att träffa ibland

Hej! Jag är en gift tjej som söker efter lite mer och därför vill träffa en svensk, helt normal, snäll, trevlig och seriös älskare som jag kan hälsa på ibland eller så träffas vi hos mig när min man jobbar borta. Det är helt okej från hans sida så det blir inget smygande eller bråk. Så nu letar jag efter en helt vanlig kille som vill knulla en ganska söt tjej ibland, Jag vill att du ska vara i åldern 25–50 år.

Skriv bara ett meddelande till mig om du har foto (vanligt ansiktsfoto) och vågar berätta vem du verkligen är, jag träffar inte någon helt anonym man. Vill förstås att du ska vara diskret och jag är det samma. Jag är nyinflyttad i östra delen av Karlskoga och vill att du ska bo i närheten och svarar inga utifrån stan. OBS! Jag söker bara sex, vill inte ha något förhållande. Kramar så länge från mig

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.