Vill du pulla mig till orgasm?

Vill du pulla mig till orgasm?

Blir du upphetsad av tanken på att köra upp en hand under en kort kjol på en tjej med och få handen full av fitta, för det finns inga trosor? Gör det på mig, jag har inga trosor! Får du stånd om du kör in en finger i hennes fitta och pullar henne till orgasm? Kan du släppa alla hämningar och bara vara dig själv och njuta maximalt? Då är du killen jag vill se i levande livet.

Jag är en kåt tjej som ser väldigt bra ut och inte skulle behöva annonsera på detta sätt, men bara för att få exakt vad jag vill, så jag väljer jag det här sättet att träffa en kille. Jag antar att ”rätt” här, är en kille som vill tillbringa ett par kvällar och kanske nätter med mig. Jag älskar att visa upp mig själv, bara för en kille, att smeka mig själv och långsamt ta av mina kläder till en trevlig låt medan jag ser en hård kuk som jag vet snart ska tränga in i min trånga våta fitta, det är något som får mig att bli kåt nu bara jag tänker på det.

En älskare vill jag ha, men jag vill inte ha någon yngre kille, eller någon gammal man, så du får inte vara mer än 45 år, men om du är lite äldre, då måste du vara frisk och se yngre ut än du är. Vi utbyter bilder och pratar innan vi träffas och du verifierar dig kamera innan vi möts IRL, så jag vet att det är du, då är det ansiktet jag vill se, inget annat, du får samma sak från mig, så du vet att jag är jag! Som tjej förstår jag att jag måste vara försiktig, det finns många konstiga människor på nätet och jag antar att du respekterar det faktum att jag är lite försiktig! Hoppas nu att du spontana och skamlösa kille är här någonstans, kramar till dig så länge.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.