Ung tjej vill suga en äldre kuk

Är en kåt tjej som länge har fantiserat om att ha sex med en äldre och erfaren man. Jag är drygt 20 år och är inte helt oerfaren, har haft lite sex och gillar det. Nu vill jag träffa dig som är tänd på att ha sex med en stor åldersskillnad.

Är du över 50 år bästa pappa då ska du vara ganska så ungdomlig av dig, men du får inte vara äldre än 60 år!! Jag är ganska så kräsen och innan vi träffas vill jag att vi ska byta foton och prata lite i webbkamera. Jag kommer lixom inte att vilja träffa någon som ljuger om sin ålder och kanske är äldre, eller hur?

Allt måste hanteras 100% diskret, ingen annan får veta! Helst vill jag träffa dig på ett hotellrum, vågar inte ta hem helt okända män och jag vill inte komma hem till dig. Vi chattar och byter bilder och vi ses sen snart om vi båda vill. Jag har börjat tycka om det lite mer grova i sängen, men annars är jag förmodligen ganska så vanlig när det gäller sex!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Hej beautiful!
    Jag är en 50-årig man med kropp och huvud i gott skick. Jag tänder själv på åldersskillnad och har sådana kontakter emellanåt. Brukar bli jättebra. Skicka ett mail till kan jag berätta mer.
    /H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.