Ung eskort 19 år skåne

ung eskort 19 år skåne

mmm vi träffas på ett fik i malmö väldigt diskret du och jag, jag är iklädd i en väldigt kort kjol med stringtrosor under, och du sitter med en väldigt kåt blick stirrandes i mina ögon.. vi vet båda att vi inte kan hålla oss för att göra dirty saker på fiket och kollar mot toaletten…

du går in först, jag kommer efteråt, och väl i det väldigt trånga utrymmet i toaletten tar jag av mig mina trosor trycker upp dom i ditt ansikte och du tar tag i min rumpa, placerar mig bakifrån, och börjar knulla min alldeles genomvåta fitta så att alla kan höra oss två ha sex…

detta är min porrigaste fantasi som 19 årig konstant kåt tjej, ingen man har någonsin vågat genomföra den med mig, och jag hoppas jag kan en dag kan hitta en kille i skåne som kan ta initiativet till detta. NOTERA: jag knullar bara med kondom, och ingenting annat..

Bli medlem och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Hej man här på 23år det låter ju som en fantasi vi kunde uppfylla ju vi kan ju lära känna varandra mer skriv till min mig

    Kik Mperiapi 😘✌️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.