Tjej med dåligt självförtroende

tjej med dåligt självförtroende

finns det några snälla män på denna hemsida som inte behandlar oss tjejer som skit bokstavligt talat? alla dessa dumma killar jag har träffat igenom åren har givit mig dåligt självförtroende och svårt att lita på någon… min förra kille vart alltid så aggressiv då han drack, och började säga att jag var ful samt att min kropp inte dög. Nu känner jag att jag är ful och att min rumpa inte är sexig nog… Varför kan inte någon snäll kille bara börja chatta med mig? Bryr mig inte om han vill sex chatta… bara han är en trevlig person som vill det bästa för den han pratar med!!!

jaa, jag är här för att hitta en knullkontakt samtidigt som jag vill finna en man som tar väl hand om oss kvinnor. vi är inga föremål du kan komma och gå med när du vill. jag är ingen feminist precis men jag håller med om vissa av deras åsikter.

kanske du kan ta med mig och shoppa? behöver lite nya porriga trosor och bh:ar!!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

3 comments

  1. (testar att skicka igen om det inte gick fram) kort sagt pratar jag gärna med dig om det är så att du fortfarande finns kvar på annons, känns något konstigt att kommentera här haha men nåväl, 96a om det spelar roll, mvh!

  2. Håller med Jack, känns lagom normalt att lägga en kommentar här om någonstans haha, men nej det är inget vidare det där. Bilden är det inget fel på, eller ärligheten i annonsen. Är väl en två veckor för sent, så chansen finns att du inte längre är aktiv, men skulle det bara fallet så maila mig så pratar jag gärna 👍🏼 ha det gott mvh

  3. Du behöver verkligen inte skämmas över din rumpa. Du har en jätte sexig rumpa som jag och många män skulle uppskatta. Tråkigt att du har fått utstå den sämre sidan av det manliga släktet. Vill du prata lite hör av dig på mail alt kik.
    Soljack75 är min kik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.