Ses för sex, jag avlider snart av kåthet?

Ses för sex, jag avlider snart av kåthet?

Hej, jag vill börja med att säga att om du är över 40 år behöver du inte ens skriva ett svar eller ens fortsätta läsa för jag lär i alla fall inte svara dig. Söker efter en kille som vill ses för sex, helst nu snart en kväll eftersom jag håller på att avlida av kåthet. Du bör åtminstone se någorlunda bra ut, vara kompis med tvål och vatten, vara relativt bra utrustad mellan benen, trevlig och inte någon jäkla slisk.

Dock söker jag efter dig, snygging, som faktiskt kan ses ganska snart för att knulla, och inte nån som bara först vill snacka i typ 100 år innan han vill träffas. Så uppfyller du dessa mina ”krav” så hör av dig med ett svar, jag finns 4 mil från Uppsala mot sthlms hållet.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *