Rödvin, hotellsex, och spa

rödvin hotellsex och spa

Just nu så ligger jag ensam på hotell under täcket i klädd bara underkläder och BH… Det bultar mellan benen på mig och bröstvårtorna är styva. Det värsta jag vet det är att sova själv, jag hade gjort vad som helst för sällskap just nu. En kille som kan krypa under täcket och slicka min plaskblöta mus hade varit underbart just nu…

Innan jag bestämmer mig för att träffa dig så vill jag prata i telefon med dig och se att vår kemi stämmer överens <3 Vill känna att jag kan lita på den jag kan träffa till 100%…

Funderar på att eventuellt gå ner till baren och försöka hitta en man att dejta, med lite tur så kanske det finns någon snygging som är ledig samt singel : ) Jag är ju välvårdad och fräsch just nu. Rakade ben, rakad fitta, och även köpt en helt ny parfym.

Är inte jättesugen på att ha analsex men är inte helt omöjlig när det kommer till att pröva det… Kan ju vara skönt? Har nämligen aldrig haft det så jag kan inte uttala mig om det precis *hihi*.

Slicka upp mina fittsafter… Jag väntar på DIG ! < 3

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Puss kram på er mysiga kvinnor som finns hoppas på att jag skulle fria kärleken är ett hopp jag fins i norra Sverige Skellefteå kommun är en kille som söker efter sex i alla former med mycket kärlek och smek tycker om att ha sex med en mysig kvinna.
    puss kram
    hälsning från Roland
    mysig kyss på er?

  2. Kyss kram på dig kvinna i Umeå hoppas på att få träffa dig med mycket kärlek och sex samt vakna upp med en kvinna som älskar sex i alla former hoppas på det jag finns i Skellefteå kommun kram kyss från Rolle. ?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *