Nakenbad, du och jag?

Nakenbad, du och jag?

Vill du köra kuken i mina två hål? Skulle du vilja slicka min fitta och kanske till och med nr 2? Ja helt rätt, kanske är jag för vulgär för att du ska våga prata med mig? Men nu är det så att det är den jag är, varken mer eller mindre. Jag är inte blyg eller tyst av mig och kan prata lite och göra det som faller mig in utan att bry mig så mycket om vad andra tycker, jag är mig själv helt enkelt. Testa, det är helt fantastiskt!

Hur som helst, lite mer allvarligt nu. Jag letar efter en knullkompis, bara dumpade min tidigare KK, tröttnade på honom. För det andra så hade vi varit knullkompisar länge, och då han inte hade tid att ses så ofta på grund av nytt jobb och liknande saker. Det är därför jag letar efter en ny KK här, någon som tål en utåtriktad, anspråkslös kvinna som ibland pratar lite snuskigt! Vi kan väl ta mer på chatten, där jag kan berätta lite om mig själv och du om dig och så vidare. Kyss och kram.

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Hör av dig till mig på [email protected]

    Är svensk, 185cm , 82-85kg något muskulös, tränade förut men har lagt ner det. Ser bra ut. Snuskig och gillar hårt knull. Kan ta dig i alla hål och komma i munnen på dig. Hoppas du hör av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *