Mullig tjej söker fast knullkompis

Mullig tjej söker fast knullkompis

Hej, Jag söker efter en trevlig, smart man mellan 35 och 48 år som jag kan träffa, umgås och ha en del sex med när jag inte har mina barn hemma (varannan vecka). Du måste vara tillräckligt intressant för jag vill kunna föra en vettig konversation med då jag även är intresserad av att ha ett intellekt utbyte.

Jag tänder på lite lagom håriga män med en del kött på benen och tänker mig att en singel pappa kanske vore den perfekta matchen för mig. Jag är själv ganska så undergiven så jag vill att du tar för dig av mig med en målsättning att tillfredsställa oss båda.

Jag fäster en stor vikt vid din förmåga att kommunicera verbalt och tycker att humor är något som är helt avgörande för ett första möte där vi stämmer av kemin. Jag undanbeder mig svar från allt för unga eller gamla män eller någon som redan är i ett förhållande. Kramar

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *