Låt oss träffa varandra nakna

Låt oss träffa varandra nakna

Hej, är en tjej runt 40 år som länge velat testa en sexfantasi jag har och nu är det bara Dax!!! Det finns något som är spännande med det här. Vi pratar online, byter lite bilder och om vi båda blir kåta på varandra så träffas vi. Vi går bara hem till dig eller mig. Vi presenterar oss inte, vi bara knullar, suger, slickar, analt, allting. Det är även bra om du är lite dominerande.

Du kommer kanske hem till mig, jag är gillar att bära tunna sommarklänningar som är nästan är transparenta, jag är riktigt sexig. Jag är upphetsad, du har berättat hur kåt du är och allt du vill göra med mig. Vi kramar varandra direkt och pressar in mig i famnen och ger mig en djup kyss. Den pirrande känslan i min kropp, kysser tänder mig verkligen mmmmm.

Du börjar smeka mig utanför min tunna sommarklänning för att snart börja smeka mina bröst och hela min kropp. Du bär mig till sängen, vi fortsätter där. Du tar hand om mig precis som jag fantiserat om. Du är verkligen en man som vet hur man förför en kvinna. Jag känner mig som helt i dina händer även om du tar väl hand om mig, jag gillar det verkligen om jag ser att du gillar vad du gör.

Vi har en fantastisk dag i sängen, på köksbordet, i duschen, på soffan, på golvet, överallt i hela min lägenhet. Under flera timmar älskar vi, men vi vilar också lite däremellan. Det är trevligt. När vi båda är lyckliga och nöjda går du hem, du kysser mig på kinden och säger tack för en underbar tid. Skulle vi kunna ses fler gånger frågar du, ja, svarar jag.

Kan detta hända i verkliga livet? Vill du också ha det här? Jag testar och vågar och hoppas att du är där någonstans. Du verkliga man som vet hur man förför en kvinna. Jag har bara möjlighet vid enstaka tillfällen eftersom jag arbetar enligt ett schema. Ibland har jag en lång ledighet och ibland arbetar jag hårt mest hela tiden, men vi hittar säkert någon dag det passar oss båda.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.