Kvällsknull på torsdagar

Kvällsknull på torsdagar

På torsdagskvällar och nätter har jag alltid många timmar över för härligt knull! Är du sugen på sex och har ett eget bra ställe vi kan träffas på, alternativt kan vi ses i skogen utanför stan, får du gärna höra av dig med ett svar till mig! Jag går alltid ut med några goda vänner och tar ett glas vin eller två på torsdagskvällar. Vin och en varm, trevlig kväll gör mig alltid så kåt och sugen på kuk och vill därför gärna träffa någon härlig, kåt man efter det. Men var beredd på att jag bara kommer att kunna bestämma träff med kort varsel.

Jag söker efter en lite äldre, dominant, gärna ganska kinky och fantasifull man. Du måste ha Kik och vara beredd på att visa ansiktsbild trots att jag inte gör det direkt utan först när jag känner mig säker på att jag vill träffa just dig. Vid sexträff är kondom ett krav. Jag älskar riktigt rejäla kukar och blir gärna påsatt i alla mina hål. Puss och kram så länge.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *