Knullkompis sökes för lite mer än bara sex

Knullkompis sökes för lite mer än bara sex

Så ja, då var jag på jakt efter en knullkompis igen. Men inte bara in och ut, sen tack och hej utan någon som man kan hänga med lite innan och efteråt också. Kanske se på lite kassa skräckfilmer och trycka i sig godis i soffan tillsammans. Någon som även tycker det är mysigt att sova ihop ibland efter sex, saknar det där med att skeda innan man somnar. Du måste vara vältränad och lång, ha en hel del humor och givetvis se hyfsat bra ut. Ser helst att ni också läser genom min profil ordentligt innan ni svarar mig!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

  1. Hej,

    Såg vad du sökte och det skulle passa mig perfekt. Skild man på 38 år börja känna sig lite ensam ibland.
    Jag heter Daniel, jobbar på ett lager på dagtid, bor i Järfälla norr om Stockholm och är barnfri varannan vecka.
    Hoppas på att du blir sugen på att svara mig och att du blir lite intresserad. 🙂

    Puss puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.