Knulla mig, jag är så kåt

Knulla mig, jag är så kåt

Undrar om det finns en riktig man här, en riktig viking? Men undrar om det verkligen finns någon sådan man här? En riktig man med en manlighet som får mig att falla för honom. En man som kan ta mig med storm på något sätt. Ja, jag menar att jag vill ha både vänskap och sex?

Du har väl fungerande händer och inget nonsens som färgat hår, rakad bröstkorg eller annat sådant nonsens, du bör vara en naturlig, riktig man, med andra ord. Du kanske är i i god fysisk form, men eftersom jag inte gillar killar som springer på gymmet så kommer det att vara naturliga muskler! Men nu behöver du inte vara fysiskt i toppform. De flesta killar vill prata om att de har rabattkort på gymmet vilket inte riktigt är min stil. Dra mig baklänges…

Vänskap och sex söker jag, kanske ett fast förhållande, om det finns en kille som lämpar sig för något liknande. Det är dock inte det jag främst letar efter, för jag känner att det är helt okej att bara söka vänskap och sex. Sex är aldrig fel, inte vänner heller, vilket fungerar för både dig och mig? Vi måste förstås först ta reda på hur vi båda vill ha det. Gör ingenting om du är stor och härlig så jag kan få känna mig liten för en gångs skull. Hur som helst, alla riktiga män, naturliga och fräscha, svara mig. Jag väntar på just dig! kram

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *