Knulla i Umeå

knulla i umeå

Finns det någon man tillgänglig i Umeå? Jag har haft en sådan värk i min fitta på sistone, känner att jag verkligen behöver få knulla i umeå. Jag skulle kunna komma till en annan stad, t.ex Skellefteå Umeå Luleå Eller boden. Men då vill jag veta att mannen jag planerar att träffa är seriös till 100%, det vore inte roligt att resa till en annan stad för att få sex för att sedan veta att mannen man planerade att träffa var oseriös under tiden vi pratade.

Vi kan ha webcam sex på Skype, MSN, eller kanske Facebook t.om om du har det innan vi ses för att lära känna varandra? OBS: Jag är en kattmänniska, tål du inte katter eller ogillar djur vill jag INTE ha kontakt med dig. Det är viktigt att du är diskret också, eftersom jag jobbar inom en offentlig sektor och kräver anonymitet.

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

4 comments

  1. Kom upp till Luleå så lovar jag att din fitta kommer rinna av kåthet innan jag ens stoppat in min saftiga kuk i den. Ska ge dig flera omgångar till du är mer än nöjd.

  2. Hejsan !!!
    Mogen kille på 50+ (läs 37)
    Skulle gärna träffa dig,så du verkligen får nuta i fulla drag,älskar att slicka/smeka tills du kommer minst gång,slickar och retas tills du är så kåt/våt,så du ber mig inulla dig. Låter det lockande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *