Kåt tjej vill prova oralsex och avsugningar

Kåt tjej vill prova oralsex och avsugningar

Mmmm vill sänka min våta fitta ner över ditt huvud och känna tungan som slickar min kåta fitta. När det passar mig blir det sen en sextionia och jag bestämmer hur länge vi ska suga och slicka varandra, sen knullar du mig, du börjar med att sakta knulla mig och sen mer hårt och beslutsamt. Du får inte spruta, du är nära, vi måste stoppa ett tag och jag sänker min kåta fitta över huvudet på dig igen så att du kan slicka mig innan jag ber dig att lägga mig på ryggen. Oralsex, oralsex.

Jag hoppar sen upp på din hårda kuk och rider dig, långsamt så att du inte kommer, du får inte injicera mig med din varma heta sperma ännu. När du är nära så flyttar jag mig upp mot ditt ansikte igen och sänker min nu avsevärt våtare och kåta fitta över ansiktet och tungan din slickar mer fitta. Vi håller på länge och du får inte komma, du måste vänta länge, kanske kommer jag flera gånger, men du måste vänta.

När du den till slut får komma, så suger jag av dig, jag suger långsamt, väldigt långsamt, så att du får en lång orgasm och jag tar din sperma i munnen och sväljer halva satsen åtminstone, resten låter jag rinna ur min öppna mun. Du kommer att få vila i en timme, vi duschar tillsammans och tar det lugnt en stund, sen så det är dags igen, timmarna går, vi båda kommer flera gånger, vi är svettiga och trötta, men glada och tillfredsställda. Din älskarinna!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.