Kan jag hitta en knullkompis här?

Kan jag hitta en knullkompis här?

Men ojsan… Vilket trevligt litet ställe jag hittade!!! Självklart måste jag publicera en annons för att se om ryktena stämmer, att man kan hitta en kåt man inom 24 timmar… Men kanske bara tjejer här? Om inte, skriver du till meeej!!! Jag vill ha porrman under täcket, ALLA TYPER AV MÄN NU.

Rakar alltid fittan. Luktar alltid bra. Bär sexiga underkläder. Alltid kåt. Vad mer? Tar väl hand om mig, gör ofta knäböj i gymmet eftersom röven blir större och fastare då!!! Älskar hårt jävla intensivt sex. Vill du bli min knullkompis nu?

Bli medlem och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Ja jag blir gärna din knullkompis om du vill ses någon dag?
    Mitt nr 0707239959 bara o höra av dig om du vill prata lite och se om det verkar intressant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.