Jättekuk som kan knulla länge sökes!

Jättekuk som kan knulla länge sökes!

Jag vill ha en man med ÄRLIGT stor kuk på minst 21×18 cm. Jag söker bara efter män från 30 år eller äldre, men en riktigt stor kuk är ett krav. Jag vill ha en man som kan knulla länge och som har en rakad kuk och pung. Har din kuk även ett riktigt stort ollon är det en stor fördel för mig.

Jag har inga större problem med att åka en bra bit för ett knull med rätt man. Jag kan ta in på ett hotell där du bor, så det är ingenting du behöver tänka på. Men är inte intresserad av något analt, fisting eller våld, det går bort direkt för mig. En sak till är att jag älskar sperma över allt på kroppen och gärna i min mun. Jag svarar inte de män som inte har bild i profilen eller som bifogar en i svaret till mig! Puss

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.