Jag är en kåt lyxeskort

Jag är en kåt lyxeskort

Det är väl mycket bättre att ha någon annan att njuta med och av. Det är så underbart att krypa ner under täcket med någon, när man kan höra regnet slå mot fönstren. Det är härligt, ligga där, ha trevligt sex och bara njuta av varandra med allt trevligt man kan göra. Jag har en vän, min goa dildo, men det är tråkigt att inte ha en riktig man som tar hand om mig.

Vill du njuta av dig på hösten och vintern och ha det bra under täcket eller någon annanstans? Mitt köksbord är perfekt höjd, tvättstugan är låsbar och duschen är stor och rymlig. Jag ser bra ut har en feminin och sexig kropp, ja, jag tycker det, hoppas att du gillar det också!! Tja, jag har inga problem att bli uppraggad på puben, men jag är inte intresserad av engångsligg. Vi pratar mer i chatten och sen får vi se om vi träffas eller inte! Kyzz

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *