Höggravid småbarnsmamma söker en ung kille

Höggravid småbarnsmamma söker en ung kille

Hej! Jag är en snygg tjej på 26 år som är gravid i 6:e månaden, läs min profil för mer info. Jag söker nu efter en ung kille att ha sex med. Min maxgräns är 30 år och jag kräver en ansiktsbild. Vill känna att jag verkligen går igång på både hur du ser ut och känna att vi klickar innan vi träffas.

Gillar jag hur du ser ut kommer jag svara dig direkt och även skicka flera bilder på hur jag ser ut. Lägger till dig på Kik ifall du stämmer in på mina krav och respekterar mina krav! Jag kan ha höga krav då det är många här som verkar vilja ha sex med en gravid kvinna.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

7 comments

  1. Hejsan stumpan vill du ha en korv i rumpan… om du vill så kan jag nu hjälpa dig.. det måste förstås inte vara i rumpan. Jag ska fylla 14 i år. Ser mig själv som mogen då jag runkar ofta.

  2. Hej är kille på 19 som är mognare än de flesta i min ålder. Känner att jag ar där jag kan ha en gravid kvinna i mitt liv redan och såklart göra allt du önskar för ditt bästa. mail: [email protected]

  3. Hej! Heter Simon och är 18 år. Vill gärna ligga med en gravid kvinna då ja går igång på dom. Vill gärna känna på magen och dricka mjölken ifrån tuttarna. Sedan knulla fittan.

    Min mail för mer bilder: [email protected]

  4. Hej! Simon heter jag och älskar gravida tjejer, liksom hela grejen är skit nice. Brösten blir stora. Fittan blir härlig. Magen blir stor och skulle gärna vela känns när bebisen sparkar.

  5. Jag är ung under 20 och tänder på dig som in i helvete, vill gärna sätta min hårda Kuk i din gravida fitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *