Gillar du att titta på nakna tjejer? Kom till mig!

Gillar du att titta på nakna tjejer? Kom till mig!

Hej, här är en tjej som är trött på att leka med dildos själv och behöver en kille som är lite speciell när det gäller sex. Jag har länge drömt om att sätta på en kille med strap-on så nu köpte jag faktiskt en och nu måste jag bara prova. Jag köpte en som inte var så stor, bäst att börja lite smått jag skulle tänka mig, men tycker du att den är för liten, så jag har en större vanlig dildo också.

Jag vill inte bara sätta på dig med en strap-on, jag vill ha regelbundet vanligt sex också, men helst där jag får bestämma mest, för jag är ganska dominerande, så det är en fördel om du är lite undergiven. Jag är singel och vill ha det på det sättet, du och jag träffas för skönt sex men inget mer. Du hittar mig i västra Sverige längs med kusten någonstans, exakt var, det säger jag dig inte här, utan det kommer jag att spara för senare. Du är frisk, ren och diskret, 25-45 år gammal, singel och trevlig.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.