Foxy kissekatt söker ”blyg” försiktig kille

foxy kissekatt söker blyg försiktig kille

HELT ÄRLIGT!!! nu är jag trött på killar som är allt för ”påträngande”…. förut så suktade jag efter en ”tuffing” med en kaxig attityd samt ett bra utseende. Men nu har jag lärt mig att dessa killar bara är en illusion.

Det slutar med att man blir sårad!!! Jag har gjort misstaget att lämna bakom mig JÄTTESUPERDUPER fina killar för att dejta värsta dräggen istället!! ALDRIG MER…

var inte så blyga ni försiktiga killar!!! ni måste våga öppna upp er mer annars så kommer ni aldrig komma någonstans i livet. man måste lära sig kommunicera med andra människor för att det ska hända saker. om du är försiktig när det kommer till sex så är jag förstående, jag behöver inte knulla lika överdrivet som dom gör i knullfilmer!!! haha.

en gång i tiden så var jag också en väldigt blyg tjej tills jag började med alkohol och knark… jag vart social och började umgås med dåliga typer. nu håller jag mig i skinnet och studerar… på vilken högskola säger jag inte!!! det kan vi ta via privatmeddelande.

om du har kik eller snap så chattar jag gärna där också!! puss o kram // tjej som är trött på tuppiga snubbar

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Hej är sjukt intresserad hör av dig ifall du fortfarande är sugen och hör av dig för kik/snapchat

  2. Hej jag vill lära känna någon som bor i närheten av Uppsala. För jag är för blyg att starta en kommunikation i ryl. Så därför är jag här. Förresten jag har inte haft någon tjej/flickvän eller lägga med någon i hela mina 21 år som jag har levt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *