Eskort i Malmö söker vaniljsex i högsta grad

Eskort i Malmö vill rollspela att jag är din skolflicka

Finns det någon man här inne som faktiskt tänder på vaniljsex? Jag tycker inte om hårda tag. Har helt enkelt tröttnat på att bli öm mellan benen av killar som har allt för stora kukar! Nu är det dags för lite omväxling. Söker en kille som kan ta mig sensuellt och mjukt, inga hårda knull tack! Bara vanligt hederligt vaniljsex, vad mysigt…

Söker du eskort i Malmö?

Efter vi har lekt av oss så kan vi gå till badkaret och tända ett par ljus för att koppla av tillsammans. Nakna så klart, och bara omfamna varandra… Vem vet vad som händer i badkaret, du kanske glider ner med handen mot min vulva under vattnet… Vad busigt, hihi.

Skulle klassificera mig själv som en romantiker i stället för en ”bad bitch”… Jag gillar när det går lugnt till, våld och BDSM är absolut ingenting för mig. Är en skör tjej inombords som tycker om snälla killar, inga badboys!!!

Bli medlem och svara på sexannonsen!

One comment

  1. Du låter ju som en trevlig tjej jag skulle gärna vilja lära känna dig bättre kille här på 23år. Hör av dig på min kik Mperiapi ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *