Behöver analsex akut

behöver analsex akut

hej!!! Kvinna här på 36 år som bokstavligt talat ÄLSKAR analsex, jag får aldrig nog av att ta emot kuk i röven! Senaste gångerna jag har haft sex så har det alltid vart analsex som gäller, och det slutar alltid med att killen som sätter på mig sprutar mig i röven och det är så himla mysigt. Det är en speciell känsla, och ingen människa ska behöva vara rädd att testa analsex. Är helt enkelt trött på att bli knullad i fittan, och därför är det skönt med lite variation när man ligger helt enkelt. 🙂 Det är väl inget fel med det???

Du som vill pröva på snuskigt analsex med mig bör ha en stor lång kraftig kuk, en otrolig kåthet, och mycket sperma att spruta. Jag älskar att bli kallad för slyna medan jag blir knullad.

Bli medlem gratis och svara på sexannonsen!

2 comments

  1. Hej! Jag är 38 årig kille som älskar analt. Det.fruktansvårt skönt köra sin stora kuk i tighta rövhålet och spruta. Jag skulle gärna ta fäö dig analt. Vart befinner du dig i landet? Jag i Gävleborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *