Asiatisk tjej i malmö

asiatisk tjej i malmö

 

Jag är en asiatisk tjej i Malmö på 18 år som vill träffa en gentleman som är charmig, trevlig, och fram för allt villig att ha sex med en blyg tjej. Är väldigt försiktig på mina dejter, vågar inte säga speciellt mycket. Hoppas att killarna jag träffar kan ta första stegen och göra det män ska göra vid dejter.

Eftersom jag studerar en hel del så har jag inte tid att springa på krogen varje helg för att hitta en sexpartner, så en knull kontakt sajt som denna kanske kan lindra min olidliga sexlust som brinner på för fullt.

Tycker om att använda kjolar, stringtrosor, och håller alltid hygienen på topp eftersom man aldrig vet när en oväntad sexträff kan dyka upp.

Det gör ingenting om du är dålig på att ragga på tjejer, jag bryr mig inte speciellt mycket. Förstår att vissa killar har problem med att prata med tjejer, och det är helt accepterat från min del.

Bli medlem och svara på sexannonsen!

3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.