Är jag attraktiv?

är jag attraktiv

Tjo alla där ute i storstadsdjungeln. Mitt namn är Simone och jag är en tjej som för tillfället studerar här i Sverige. mina föräldrar är danska och jag studerar för tillfället till civilingenjör här i sverige. hittills så har det vart jättekul att få träffa alla glada svenskar, och man blir väl bemött här 🙂 så jag har ingenting att säga emot detta underbara land, förutom att killarna verkar vara lite ”blyga” att ta initiativet att kontakta oss tjejer på t.ex skolan och krogar?

är 20 år gammal och hittills så har ingen kille stött på mig, är det för att jag är ful eller är det killarna som är fega? är jag attraktiv? vore snällt om en man kunde ge sina åsikter i ett anonymt mail till mig <3 så slipper jag fundera på dessa konstiga frågor haha. du kanske kan få tillbaka fittbilder eller bilder på mina styva bröst i utbyte mot att du säger din ärliga åsikt om vad du tycker om mej…

puss & kram

 

Bli medlem och svara på sexannonsen!

3 comments

  1. dom måste vara riktiga fegisar för du har grymt snygg kropp! hör av dig på mail så kan vi snacka mer för jag är varken feg eller blyg av mig ;-*

  2. Hej.

    Om jag skulle gissa så handlar det om fega killar. Hör av dig på mail om du vill höra mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *