Äldre man eller en ung oskuld

Äldre man eller en ung oskuld

Jag är en helt vanlig, ung tjej som har mitt privata liv klappat och klart. Är dock ofta kåt men vissa saker hinns inte alltid med i ett förhållande. Jag fantiserar därför ofta om att få träffa en äldre man, kanske någon som är lite som en morfar för mig, gärna en intellektuell man med lite stil. Det ska vara en man kan vara lite dominant och han ska kunna utforska min kropp med sina säkra händer. Kanske tycker han även om att ha sex utomhus ibland, kanske har han några manliga kompisar som kan komma över och älska med mig också.

Jag är inte intresserad av sådant som fisting, analt eller andra extrema, kinky saker. Jag är glad, snäll, söt och trevlig. Har ganska så små tuttar. Unga män utan sexuell erfarenhet är även det intressant för jag tänder enormt på åldersskillnad, på båda hållen. Tro inte att bara ett kort ”tja, knulla” duger som svar till mig. Berätta lite om dig själv, vad vill du ha av mig och vem du är bakom fasaden?

Bli medlem och svara på sexannonsen!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *