Ge mig sperma i fitta

ge mig sperma i fitta

Här har ni en tjej som är ute efter att hitta en man som har lust att komma på besök minst en gång per vecka och spruta i min fitta samt ansikte, jag älskar att få spermasprut över hela mig samt inuti min våta fitta. Tycker det är så otroligt porrigt och sensuellt att jag fantiserar om det dagligen på jobbet, man kan inte motstå helt enkelt.

Helst ska du ha lite skägg, vara väldigt kåt som mig, och inte allt för gammal heller. OBS, alla män jag träffar ska vara vän med tvål och vatten. Du får gärna ha lite parfym på dig innan du träffar mig, män som luktar gott är alltid upphetsande.

Mmm, nu är jag så otroligt kåt att mina bröst är styva.

Denna knullannons är placerad under:

 • sperma i fittan
 • spruta i fittan
 • FITTA
 • fjortis fitta
 • mogna damer söker kontakt
 • knulla fittor
 • svensk fitta
 • knull fittor
 • sperma I fitta
 • fjortisfitta
 • spruta i min fitta
 • svälja sperma
 • spruta sperma i fittan
 • spruta på fittan
 • knullkontakt äldre kvinnorSexannonsen är kopierad från Nordens KK hemsida SNUSKLEKAR.COM,
ligg med en kåt person i kväll. Bli en SNUSKLEKAR.COM medlem och börja ditt snuskiga sexäventyr nu!
Det här inlägget postades i knullkontakt och märktes , , , av Knulla idag. Bokmärk permalänken.